Pantofi aurii. Nu mi se potrivesc, nu știu să-i asortez și categoric nu sunt stilul meu.

Haideți s-o luăm cu începutul. În primul rând e riscant să spui: eu niciodată nu aș… Știm foarte bine că viața ne pune în situații pe care nici în ruptul capului nu le putem anticipa. Și să te hazardezi să te exprimi atât de categoric pentru diferite situații este contraproductiv. Sigur că multe dintre noi știm deja ce linie vestimentară ni se potrivește. Nu purtăm foarte scurt dacă silueta are propria ei personalitate. Nu purtăm strâmt, din aceleași considerente. Nu purtăm bijuterii opulente pentru că nu ne caracterizează. Nu purtăm jeanși rupți pentru că nu vrem să dăm credit unui anume trend vestimentar. Sunt o mulțime de NU în alegerea garderobei personale. Și probabil că pantofii aurii se află în aceste refuzuri.
Și totuși, dacă…
Ai o rochie simplă, neagră, fără niciun artificiu stilistic în croială, fără cute, clini, volane, pense, drapaje. Simplă și atât. Imaginează-ți această rochie cu o pereche de cercei mici și rotunzi din aur, părul strâns într-un coc ciufuit cu câteva fire răzlețe ieșite capricios din el, imaginează-ți o broșă aurie cu o balerină diafană ca o zână în cea mai corectă poziție ‘rond de jambe’ și un inel auriu pe degetul mic. În picioare porți… nici mai mult nici mai puțin decât pantofii pe care-i vezi jos…
pantofi-moco-aurii-8422677
Pantofi aurii- depurtat.ro
Nu e nimic ieșit din comun. Nu e nimic exagerat. Nu e nimic prea mult, prea strălucitor, prea… Este o propunere pentru vestimentația ta de revelion. Ce zici?