Pantalonii

Cei cu talie medie sunt cea mai bunp varinată pentru tine –  talia înaltă îți scoate în evidență șoldurile, în timp ce talia joasă lasă la vedere burtica. Alege un model cu croi drept și evită-i pe cei strâmți și, în general, hainele mulate.

 Rochia

Un model simplu, drept, care urmărește linia corpului, fără să fie totuși strâmt este o variantă potrivită. Și rochiile cloș te avantajează (mai ales cele cu talia mai înaltă), pentru că ascund soldurile și coapsele pline. Lungimea ideală este până la genunchi sau puțin sub genunchi. Întotdeauna poartă rochiile cu pantofi cu toc înalt.

 Bluza

Sunt mai multe modele care ți se potrivesc: cele baby-doll, cu talie sub sâni și mai largi în partea de jos – ascund burtica, iar dacă sunt mai lungi, chiar și șoldurile, cele în forma de A, cu mînecă scurtă sau trei sferturi, cele lejere (atenție, nu largi), din materiale fluide, vaporoase.

 Jacheta

Fie că vorbim de haine de primăvară, fie de un palton, croiala trebuie să fie dreaptă, eventual să aibă linia în A. Modele cu guler stil tunică și un singur rând de nasturi alungesc vizual silueta.

Sursa foto: Flickr.com