Fuchsia
Cel mai frumos contrast între nuanțele de negru sau șaten închis la păr, plus un ten cu subtonuri măslinii. Rozul incandescent va scoate în evidență reflexele pătimașe ale șuvițelor de abanos.

Nuanțe de bej, ivoire, fildeș
Ele vin cel mai potrivit purtate de brunete. Scot în evidență calitățile tenului, culoarea ochilor, sunt elegante și deosebite. Bejul și negrul formează un contrapunct important în estetica vestimentară
.
Galbenul puternic
Spre deosebire de blonde, brunetele pun mult mai frumos în evidență această culoare. Și reușesc s-o poarte mai cu grație, tocmai pentru că le este străină.

Navy clasic
Albastrul bleumarin este o culoare tare, rece, care oferă o anume distincție purtătoarelor. O nuanță clasică de albastru creează o imagine intransigentă brunetelor. Oferă un aer intangibil și prețios. Probabil nu degeaba, Kate Middleton a ales să poarte o rochie bleumarin când și-a anunțat logodna cu Prințul William al Marii Britanii.

Roșu purpuriu
În mod automat, ochii tuturor bruntelor se vor opri la roșu. Este o atracție irezistibilă, veche de când lumea. Ce-ți inspiră roșu purtat de o focoasă brunetă: tangoul pasional, mișcările precise din flamenco, siguranța de sine a lui Carmen din opera lui Bizet, dar și portul popular din zona Maramureșului, acolo unde femeile încă se mai gătesc la nunți cu ia tradițională și fusta colorată cu încrețuturi multiple.

Copyright: javiindy / 123RF Stock Photo