Pentru a descoperi anumite secrete ale esteticii dentare, vom raspunde la cele mai populare intrebari despre cele mai populare tehnici folosite in acest domeniu.

Intrebari si raspunsuri despre implantul dentar

 1. Cat rezista un implant? Daca este bine pus, acesta poate sa reziste intreaga viata, fara niciun fel de probleme.
 2. Exista riscuri? Daca este pus in opera de un stomatolog cu experienta, riscurile sunt minime. Totusi, exista la orice implant dentar riscuri de a nu fi acceptat de corp.
 3. Cat costa? Costul implantului nu este foarte mic, acesta ajungand la peste 600 de euro cu tot cu coroana dentara. Totusi, in comparatie cu beneficiile pe care le aduce, costul este cel putin acceptabil.

Intrebari si raspunsuri despre albirea dentara

 1. Cat de eficienta este albirea dentara? Este 100% eficienta. Gelul pe baza de peroxid de hidrogen care se foloseste de cei mai multi stomatologi reuseste sa curete smaltul si sa albeasca dintii aproape instant. Efectul este de lunga durata si nu genereaza riscuri prea mari.
 2. Care sunt riscurile albirii dentare? Chiar daca nu sunt mari, exista o serie de riscuri. Cei care isi fac albire dentara trebuie sa se astepte la sensibilitate la cald si la rece si de asemenea, trebuie sa se astepte la iritarea gingiilor. Aceste efecte dispar in scurt timp, insa.
 3. Cat costa albirea dintilor? Costul poate sa varieze foarte mult, in functie de substantele folosite si de cabinetul in care se face albirea. Acesta poate sa fie intre cateva sute de lei si cateva mii de lei.

Intrebari si raspunsuri despre aparatul dentar

 1. Cat timp se poarta un aparat dentar? Cei ce se hotarasc sa isi indrepte dintii cu aparat dentar trebuie sa il poarte intre 12 si 24 de luni. Daca problemele sunt mai mari, perioada poate sa se prelungeasca destul de mult.
 2. Este obligatoriu sa fie folosit un aparat dentar din metal? Nu! Exista o varietate destul de mare de aparate dentare, inclusiv solutii invizibile. Evident, costurile sunt ceva mai mari.
 3. Cat costa un aparat dentar? Costul unei astfel de solutii stomatologice nu este foarte mic, putand sa ajunga la peste 1000 de euro. Pe langa aceasta investitie, va fi necesara si o investitie lunara pentru ajustari.

Intrebari si raspunsuri despre fatetele dentare

 1. Ce sunt fatetele dentare? Este prima intrebare pe care si-o pun cei care doresc dinti mai frumosi si mai albi. Acestea sunt piese aplicate pe dintai care nu arata asa de bine si imita perfect dintii naturali.
 2. Cat de mult pot rezista aceste fatete? Durata de viata a unor fatete poate sa fie de 5-10 ani, in functie de modul inc are sunt ingrijite si de materialul folosit.
 3. Cat costa fatetele? Costul este unul destul de mare, insa cei care doresc un zambet perfect il vor gasi acceptabil, mai ales ca este o investitie pe termen lung.