Probabil ai văzut, ai remarcat în ultimii ani că dresurile, fie de culoarea pielii, fumurii, nude, negre, pur și simplu au fost ignorate total. Nu se mai poartă la ținute de seară.
Foarte rar își mai face apariția un dres negru semimat prin care se întrezărește delicat piciorul la o rochie de seară. În rest, piciorul gol, minunatele gambe sunt arătate în toată splendoarea lor, neacoperite, natural și firesc, chiar dacă ținuta este cât se poate de elegantă și exclusivistă. În urmă cu două decenii acest lucru era de neconceput și nimeni nu s-ar fi gândit ca femeia să nu poarte dresuri la o fustă sau rochie. Mai e cazul să amintim că o întreagă industrie aceea a ciorapilor, a intrat în declin?

Când este răcoare purtăm dresuri?

Și dacă afară e răcoare, tot fără dres ieșim? Hm, primăvara și toamna ne bucurăm de ciorapii mați în culori maronii închis sau negru. În rest, dacă ți-a plăcut vreodată pelicula strălucitoare și luminoasă pe care un dress cu adaos de lycra în compoziție îl crea la lumină, bucură-te de fotografiile pe care le-ai păstrat de atunci. Pentru că, prea curând nu se vor mai purta.