Orice femeie chicotește și este încântată atunci când este vorba despre obiecte mai speciale care au acele detalii șic. Iar când vine vorba despre îmbrăcăminte și accesorii…ne place să fim șic și speciale! 

Iarna este… cum să spun ca să pară prietenesc… iarna este cam friguleț. Și pe lista noastră, moda și tendințele nu ocupă niciun loc, au ieșit total din lucrurile pe care trebuie să le bifăm. Ne interesează mai mult confortul și starea de bine. Din fericire există o zână a iernii care luptă cu bombănelile noastre și care nu ne lasă să cădem pradă  monotoniei și banalului. Așa că, pe lângă cojoacele cu care ne înfofolim, am găsit câteva accesorii minunate cu care să ne facem iarna mai suportabilă, mai ales doamnele care sunt prin definiție persoane solare. Ce zici de cele trei găselnițe de iarnă?

1. Căciula cu voaletă

Se ia o căciulă groasă, de preferat ar fi să aibă ciucure și să fie de culoare neagră. Se atașează o voaletă de la baza ciucurelui care se lasă în jos spre față.
caciula-cu-voaleta
Căciula- Exclusives.ro

2. Căști de urechi… pufoase

Nu urechile sunt pufoase ci căștile. Ești o fană înfocată a poantelor  de la radio, asculți muzică oricând și oriunde, te plictisești în mijloacele de transport în comun și mereu ai la îndemână o pereche de căști? Uite că poți face toate lucrurile de mai sus în deplin confort termic.
casti-urechi-avon
Căști de urechi – AVON
3. Mănuși tactile
Vrei să cauți pe net, să stai pe facebook, să suni prietenii să răspunzi când te sună familia, dar gestul de a scoate mănușa pentru a face toate astea îți aduce tot frigul iernii în oase și-ți anchilozează ligamentele? Achiziționează-ți o pereche de mănuși tactile care să fie călduroase, dar prevăzute cu o bucată de material special pentru displayul telefonului.
manusi-tactile
Mănuși tactile- Ipromotionale.ro