În primul rând de pantaloni. Nu ai întâlnit perechea aceea ideală în care să te simţi elegantă, naturală şi sofisticată? Foare rău… dar nu e târziu să începi să-ţi reconsideri poziţia faţă de pantaloni. Un material vaporos, mătăsos, dar cu ţesătura grea care să alunece senzual pe picior spre toc este un element care va face furori dacă ştii să accesorizezi întreaga ţinută în anslamblu. Încă mai crezi că o femeie îmbrăcată în pantaloni nu este suficient de feminină? Marchează-ţi cu încredere talia, alege un material elegant, adaugă în partea de sus un top sau un corsaj cât se poate de atrăgător, încalţă-te cu pantofi ultra-feminini şi urmăreşte reacţia celor din jur.

Pantofii cu tocul mic. Crezi că doar tocurile de 15 cm şi calapodul cu platformă te ajută să arăţi mai înaltă şi-ţi alungesc piciorul? Fals! Postura ta este cea care face totul. Dacă stai dreaptă, cu genunchii întinşi nu flexaţi, cu umerii traşi firesc spre spate şi nu aduşi în faţă, ţinuta ta va fi una impozantă şi intimidantă. Nu tocurile sunt cele care-ţi dau atitudine.

Combinaţiile de culori îndrăzneţe. Probabil nu ai crede niciodată că rozul cu griul pot face casă bună, dar te înşeli. Cu cât încerci mai mult cu atât îţi vei descoperi stilul şi cromatica ideală personalităţii tale. Tot ce este original merită reţinut şi admirat. Să ştii să dai dovadă de îndrăzneală în modă este nu doar un act de curaj ci de asumare a unui stil, a şlefuirii unui curent propriu, înseamnă un nivel superior de înţelege a modei.

Sursa foto: 123rf.com