Ai nevoie de o altă abordare. Știai că, de fapt, toxinele te împiedică să slăbești? De ce? Pentru că organismul își construiește un sistem de apărare prin intermediul grăsimii. Țesutul gras izolează toxinele, le neutralizează. Și uite așa, tu devii din ce în ce mai pufoasă.

Nu reușești să slăbești din cauza toxinelor

Ce înseamnă în mod concret toxine? „Orice fel de aliment procesat, conservat, hipercaloric – non-nutritiv  (ulei; făinuri; orice dulce rafinat în afară de fructe întregi proaspete; alimente naturale supra-prelucrate termic)”, explică dr. balneolog Suzana Pretorian. Pe de altă parte, „nutrienții sunt vitaminele, mineralele, enzimele, substanțele fitochimice care există în alimente vegetale neprelucrate termic.”

La ce să fii atentă dacă vrei să slăbești

Dacă vrei să ai un stil de viață curat care să te țină departe de celulită și de kilogramele în plus, atunci evită și stimulentele de genul cofeină, alcool și tutun. De asemenea, medicamentele și suplimentele care conțin conservanți trebuie ținute la distanță.

Nu uita! Și atitudinea e importantă ! Fii pozitivă, ferește-te de emoțiile negative  care cresc aciditatea corpului și produc blocaje energetice.

Foto: 123rf

Citește și – Cum a reușit Janet Jackson să slăbească 30 de kilograme. Iată ce mănâncă în fiecare zi