Cine nu a trecut prin asta. La sala de sport am făcut diverse exerciții la sfatul antrenorului. Transpirația era un certitudine a faptului să slăbim ți ardem grăsimile.

Ce înseamnă dacă transpiri

Transpirația este mecanismul corpului tău de răcire.

Acest lucru înseamnă că atunci când transpirați excesiv în timpul unei sesiuni de antrenament, corpul trebuie să se răcească și să revină la temperatura corporală normală.

Oamenii, care fac sport regulat și mănâncă echilibrat, tind să transpire mai mult decât o persoană care tocmai a început să facă sport.

Cu toate acestea, să crezi că dacă transpiri pierzi grăsimile este greșit, deoarece chiar dacă arzi mai multe calorii, corpul dumneavoastră folosește depozitele sale de grăsimi pentru a genera energie.

Prin urmare, de fiecare dată când antrenezi, acest proces de transpirație și de ardere a caloriilor se repetă și are ca rezultat pierderea în greutate și nu pierderea de grăsimi.

Dieta cu ananas – cum să slăbești și să te detoxifiezi în 5 zile

Pierderea de grăsimi – ce înseamnă

Există trei tipuri de grăsimi pe care le veți întâlni dacă veți obține o analiză totală a corpului.

Acestea includ trei tipuri de grăsime – subcutanată, viscerală, care este prezentă în cavitatea corpului și o cantitate mică în mușchi, și intramusculară.

Este important să înțelegeți că aceste trei tipuri de grăsimi se transformă adesea în grăsimi greu de dat jos, dacă nu sunt tratate corespunzător.

Faptul că vă aflați pe diverse diete sau nu consumați destule alimente pentru a vă hrăni corpul duce adesea la depunerea acestor trei tipuri de grăsimi în exces.

Corpul nostru stochează grăsime și folosește această energie pentru a se menține în funcțiune.

Dacă transpiri înseamnă că arzi multe grăsimi?

În timp ce lucrați excesiv sau mergeți la saună pentru a transpira, nu înseamnă că și corpul își pierde grăsimea.

Corpul tău va arde calorii și va folosi energia din depozitele tale de grăsime, dar aceasta va fi reumplută odată ce vei mânca următoarea masă.

Cum să mănânci fără să numeri caloriile și fără să te îngrași

Pierderea de grăsime poate avea loc în raport cu câte proteine și grăsimi consumi.

Împreună cu aceasta, un antrenament de rezistență cardio inclus în program, va face ca corpul să răspundă bine la aceste alimente.

Să crezi că yoga și pilates nu duc la pierderea de grăsime deoarece vă fac să transpirați mai puțin este greșit deoarece lucrează la construirea unui corp funcțional.

Prin urmare, transpirația în sala de gimnastică sau alergatul ore în sir nu înseamnă că ardeți mai multă grăsime, ci că corpul dumneavoastră încearcă să se răcească.

Îți punem la dispoziție un dicționar medical de boli, semne, simptome și metode de tratament, care să te ajute să afli mai multe despre corpul tău și despre modul în care el funcționează.

Sursa foto