Avem impresia că este un detaliu nesemnificativ, care nu se vede, nu sare în ochi și nu interesează pe nimeni. Fals! Cureaua este parte din vestimentația noastră și, aleasă cum trebuie, poate face dintr-o ținută banală, una wow, chic și ultra-modernă.

Cureaua din sfoară împletită se potrivește celor care poartă caftane, tunici, și cardigane lungi. Cureaua împletită se poate lega în talie la o rochie gen sac. Capetele curelei trebuie să fie lungi și să se termine cu ciucuri.
Curea din piele cu ținte sau aplicații metalice. Foarte la modă anul acesta, este genul de curea care se potrivește de minune la jeans, pantalonilor din velur reiat sau fustelor din denim. Pantalonii din piele nu acceptă alt gen de curea decât cea cu accente boho-rock.
Cureaua bijuterie. Este asemeni unui colier, o broderie din metal de dimensiunea taliei tale. Se poartă cu pantalonii albi din material prețios, cu rochii uni, cu ținute elegante.
Indiferent de sezon, garderoba ta trebuie să fie completă, iar o curea potrivită este cea mai bună alegere dacă vrei să arăți spectaculos.

Copyright: porechenskaya / 123RF Stock Photo