Silueta clepsidră 

este cea cu talie îngustă, sâni mari sau medii și coapse voluptoase.

Alege să porți: haine care-ți pun în valoare talia. Te avantajează decolteurile de tip V, printurile colorate și înflorate, curelele late, brâuri, centuri, linii de orice tip.

Silueta dreptunghi

iese în evidență datorită taliei și coapselor care sunt de aceeași lățime.

Alege să porți: pantaloni drepți sau înguști, sacouri și jachetele scurte. Trebuie să accentuezi picioarele și zona decolteului. Stilul clasic este cel mai potrivit acestui tip de siluetă.

Silueta triunghi întors

are următoarele trăsături: sâni mari, umeri lați și masivi, coapse înguste comparativ cu umerii, fese aproape plate. Femeile care s-au regăsit în cele descrise mai sus trebuie să accentueze picioarele.

Alege să porți: fuste mulate pe coapse dar care se lărgesc spre genunchi și linii orizonate în partea de jos a corpului.

Silueta ”triunghi sau pară”

denumită și ”A” se distinge prin umeri înguști, sânii mici sau medii, talie îngustă și coapse masive. Hainele recomandate trebuie să mărească vizual sânii și să micșoreze coapsele. Alege să porți: bluze cu buzunare în zona sânilor, decolteuri de tip V sau semicerc. Fuste de lungimi medii și maxi, nu foarte strânse pe corp. Umerii goi sunt un atu al acestui tip de siluetă, așa că nu ezita să profiți de el.

S-ar putea să-ți placă și…

 

 

Urmărește-ne pe Google News
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri