Primul gând care-ţi vine în minte este: lejer, cât se poate de lejer. Din păcate, de multe ori acest lejer se confundă cu… un pic neglijent şi pe alocuri neatent. La urma urmei, nu-ţi trebuie un super taior şi un pantof stiletto ca să împingi mai cu sârg căruciorul din hipermarket, nu? Categoric ai dreptate! Dar şi eu am dreptate când îţi spun că modul cum te percepi tu este cartea de vizită pe care o arăţi celorlalţi. De aceea este imperios necesar să renunţi la hainele mult prea vechi, mult prea lălâi, la cele uzate, necorespunzătoare , la cele care nu te mai avantajează şi îţi aduc un mare deserviciu de imagine. Le ţii pentru situaţiile când vrei să te îmbraci în grabă, cu ceva comod ca să ieşi repede din casă, fără să depui niciun fel de efort. Tu, pe alocuri, ai dreptate. Dar ai putea la fel de bine să înlocuieşti aceste haine cu altele mai pretenţioase şi nu neapărat din familia taiorului sau a tocului cui.
Îţi trebuie un cardigan, un jeans comod, ai grijă să aibă talia înaltă!!! şi o pereche de tenişi, balerini sau pantofi sport ultra-comozi. De ce e de preferat talia înaltă? Pentru că de fiecare dată când te apleci talia scurtă a jeansului se va trage în jos pe coapse şi vei dezveli o parte din lenjeria intimă în zona dorsală. Nu ţi s-a întâmplat niciodată să fii martora unui asemenea incident? Şi în definitiv nici nu e mare pierdere: talia mult prea joasă a ieşit demult din trend, tendinţele ne arată o croială din ce în ce mai înaltă a jeansilor.
Aşadar, fă-ţi curăţenie în dulap şi desparte-te fără nicio urmă de regret de piesele vestimentare din cale-afară de obosite care nu te avantajează atunci când le îmbraci. Pentru că aşa vei arăta şi tu- obosită. Şi nu-ţi doreşti asta, nu-i aşa?

Sursa foto:123rf.com