Alege culori de ojă în funcție de programul zilnic

Dacă ești o persoană ocupată, cu multe întâlniri, optează pentru variante care să se potrivească oricăror situații. Jessica Vartoughian, creatoarea unui brand de lacuri de unghii, recomandă: „Manichiura franțuzească și lacurile de unghii roșii rămân clasice și atemporale. Știi că o manichiură French se pretează la orice ocazie și că îți pune mâna în valoare? Simplu și fără artificii. Apoi, în aceeași notă de eleganță, poți opta pentru nuanțe de roz și de piersică”

Culori de ojă în funcție de eveniment

Dacă trebuie să participi la un eveniment important de familie sau legat de job, alege o tehnică de machiaj sau o ojă rezistentă, astfel încât să nu ai surpriza că aceasta va sări, se va deteriora chiar atunci când ți-e lumea mai dragă. Mai mult decât culoarea, în acest caz este importantă perfecțiunea aplicării. Evită manichiura de ocazie cu modele extrem de încărcate sau cu aplicații strălucitoare. Manichiura trebuie să-ți pună în valoare garderoba, nu să atragă întreaga atenție asupra lor.

În vacanțe

Imaginația ta nu are limite. Te poți juca cu texturile, culorile de lacuri de unghii, forma unghiei și tehnica folosită. Nu contează că nuanțele alese nu se potrivesc cu garderoba de vacanță, sau poate tocmai acesta este farmecul – lipsa oricăror limitări. Fii nonconformistă și optează pentru culori pe care nu le-ai mai folosit până acum, cu o singură condiție: manichiura să fie cât mai rezistentă.

Roșu îndemodabil

„Dacă vrei să fii mereu ca o divă, atunci alege roșu. Nu o să dai niciodată greș cu această alegere. Mai ales că roșul se declină în toate tonurile și modalitățile. Și uite așa, poți găsi o nuanță pentru birou, dar și pentru o seară romantică”, explică Jessica Vartoughian.

 

Copyright: subbotina / 123RF Stock Photo