Relația cu celulita este una de lungă durată. Nu există medicamente, creme, exerciții de tonifiere sau de relaxare care să te ajute să o elimini complet. Însă cu siguranță poate fi diminuată, dacă ții cont de următoarele lucruri.

Alimentația în lupta cu celulita

Este foarte important să respecți regula celor trei mese pe zi, începând cu micul dejun. Fructele și legumele proaspete vor fi de nelipsit, iar apa – până la 2 litri de apă –, de asemenea. Mai multe despre alimentele care te ajută să scapi de celulită găsești aici – http://goo.gl/JA3sU5

 

Mișcarea

De ce trebuie să facem mișcare? Simplu, pentru a evita sedentarismul și efectele neplăcute ale acestuia. Mersul pe jos, ciclismul, înotul, toate acestea contribuie la stimularea circulației și, cel mai important, la arderea grăsimilor. Un exercițiu eficient pentru a lucra abdomenul și celulita este următorul: așază-te pe sol, cu mâinile sprijinite în spate și cu picioarele foarte bine întinse. Ridică puțin picioarele, pe rând, într-un exercițiu de forfecare și repetă mișcările de câteva ori.

Masajul în lupta cu celulita

Acesta ajută la îmbunătățirea elasticității pielii, atunci când este realizat corect, adică mișcările sunt blânde, dar ferme, și se realizează de jos în sus, și niciodată invers, precum și circular, pentru a stimula drenarea limfatică. Poți pregăti acasă un amestec de uleiuri care să te ajute să masezi mai bine zonele cu probleme. Combină 7 linguri de ulei de migdali dulci, cu 3 linguri de ulei de măsline și 1 lingură de suc de grapfrut, apoi aplică pe piele.

Îmbrăcăminte

Nu în ultimul rând, evită hainele prea strâmte, care nu lasă pielea să respire și care influențează în rău circulația sanguină. De asemenea, alege bustiere care să nu fie prea rigide.

Copyright: poznyakov / 123RF Stock Photo