Pasul 1. Curățare și tonifiere

Se spune că tenul este oglinda unei femei. Așadar, pentru că efectele negative ale agenților externi pot duce la apariția iritațiilor, mai întâi este recomandat să îți cureți tenul. Indiferent dacă tenul tău este normal, mixt, uscat sau sensibil, curățarea și tonifierea sunt primii pași dintr-o rutină corectă de îngrijire.

În gama Cien de la Lidl vei găsi un lapte demachiant care acționează delicat asupra pielii, îndepărtând impuritățile. Folosește apoi, loțiunea tonică, în variantele Refreshing și Nourishing, care îți va curăța și împrospăta tenul.

Pasul 2. Hidratare

Un pas esențial în ritualul de îngrijire este hidratarea tenului, pentru a-l menține ferm, catifelat și sănătos. Așadar, este recomandat să folosești un produs cu ingrediente care să ajute la revigorarea pielii, cum este aurul coloidal. Acesta întărește elastina și conferă tenului suplețe și fermitate. Poți descoperi avanatajele produselor cu aur coloidal cu gama Cien Gold de la Lidl, o gamă premium de îngrijire, cu prețuri începând de la 19.82 lei.

Pentru a te bucura de o piele hidratată timp de 24 de ore, poți alege crema regenerantă, care conține aur coloidal și acid hialuronic,, ce acționează ca o protecție împotriva agenților fizici și chimici. Nu uita nici de crema de noapte, nutritivă, cu efect de calmare și hidratare. Aceasta va reînnoi bariera de lipide a tenului și va ajuta la regenerarea celulelor.

Pasul 3. Cum îți îngrijești pielea din jurul ochilor

Știai că pielea din jurul ochilor este cea mai subțire? De aceea este recomandat să o răsfeți cu produse speciale. Pentru că această zonă este una  importantă pentru majoritatea femeilor, îți propunem să încerci crema gel pentru ochi cu particule de aur coloidal. Aceasta decongestionează și liniștește zona ochilor și diminuează efectele oboselii.

Pentru un plus de îngrijire, poți aplica serul antirid din gama Cien Gold. Datorită substanțelor active, precum aur coloidal, squalem vegetal și acid hialuronic, acesta oferă fermitate vizibilă,  diminuând ridurile de expresivitate și cele de îmbătrânire.

Pasul 4. Mâini frumoase

Indiferent dacă suntem în sezonul cald sau rece, factorii externi precum vântul, soarele sau detergenții pot afecta pielea. Pentru a te bucura de mâini frumoase, cu pielea sănătoasă, este recomandat să folosești în fiecare zi o cremă hidratantă. Ai grijă de pielea ta cu crema de mâini Cien Gold cu aur coloidal, care are un efect nutritiv și hidratant, ce păstrează tonusul și elasticitatea pielii.

Pasul 5. Fă-i cadou tenului tău o bijuterie

Răsfață-ți pielea cu crema hidratantă cu efect triplu pe care o vei găsi la Lidl și protejează-ți tenul împotriva razelor UVA și UVB. Acestea au un impact negativ asupra elastinei și colagenului, două proteine responsabile pentru fermitatea pielii.

Bucură-te de un ritual de îngrijire în 5 pași simpli, în care să beneficiezi de proprietățile aurului coloidal și răsfață-ți frumusețea cu gama Cien Gold. Mai multe detalii și oferta integrală sunt disponibile aici.