Ne plac aceste bluze, dar ne ferim de ele pentru că le asociem cu perioada maternității. Este foarte greșit. Corpul nostru ne mulțumește de fiecare dată când le purtăm. Deci…cum purtăm bluzele largi și vaporoase? 

Cum purtăm bluzele largi – câteva reguli de stil

 
Materialele din care sunt confecționate bluzele largi și vaporoase este unul pe bază de mătase sau vâscoză. Ideal ar fi să avem o țesătură plină, bogată netransparentă. Hainele prin care ni se întrevede lenjeria intimă nu sunt cele mai indicate, la orice vârstă ne-am afla. Iar dacă bluza vaporoasă are dublură de căptușală, nu mai poate fi vorba de o haină diafană și lejeră. Ai deja două produse puse unul peste altul.
Nu purta bluza largă peste o fustă la fel de largă.
Dacă simți că talia ta nu mai este ca odinioară sau că în ultimul timp ai acumulat un exces de apă sau un colăcel în jurul abdomenului, această bluză este cea mai bună alegere până revii la forma ta inițială.
Cea mai bună combinație este, fie cu fusta creoin, care nu este la fel de comodă precum acest tipar larg și lejer de bluză, fie cu o pereche de pantaloni ușor bufanți, cu buzunare dintr-un material la fel de ușor.
Fusta creion – uite cum se poartă!
Sursa foto: Etic