Folosit corect, poate să îți redea strălucirea instantă. Este unul dintre produsele preferate de make-up artiști, care îl recomandă ca salvator atunci când ai nevoie urgentă de un machiaj rapid. Reținerea în folosirea acestuia
apare atunci când nu știi să dozezi exact cantitatea de produs, dar nici direcția de aplicare, iar culoarea din obraji ar putea să fie artificială. Ideea de la care trebuie să pornești, atunci când folosești un fard de obraji, este că trebuie să echilibrezi trăsăturile. Iată cum poți face acest lucru:

Fața rotundă

Dacă ai fața rotundă, efectul pe care ți-l dorești este de alungire a feței. Cu ajutorul unei pensule speciale de blush, aplică produsul sub linia pomeților, din centrul obrajilor spre ureche.

Fața ovală

Ești norocoasă! Ți se potrivesc mai multe stiluri de aplicare a blush-ului: fie în linie ascendentă, de-a lungul pomeților, fie insistând pe obraji și estompând ușor spre urechi.

Fața pătrată

Cu ajutorul blush-ului, vei îndulci trăsăturile. Cea mai eficientă metodă este să îl aplici pe pomeți.

Fața alungită

Dacă ai fața alungită, blush-ul aplicat pe pomeți, în linie dreaptă este exact ceea ce îi trebuie chipului tău, astfel încât trăsăturile să se îmbine într-un mod armonios.

Sursa foto:123rf.com