Mersul la cumpărături este tot un fel de plimbare, nu? O plimbare cu un scop și o finalitate. Așa că trebuie să împăcăm amândouă ipostazele și să știm de la capul locului cum ne îmbrăcăm când mergem la cumpărături. 

Lasă tocurile acasă

Când ești la plimbare trebuie să te simți în largul tău, să fii liberă, ușoară, fără constrângeri vestimentare. Dar, pe de altă parte, nu strică să fii un pic chic… Niciodată, cu niciun motiv, nu trebuie să renunți la feminitate și eleganță. Iar mersul la cumpărături este o scuză grozavă să mai soți din dulap hainele cărora nu le-ai timp în viața ta mult prea activă. Nu-ți spunem să cazi în extrema cealaltă și să te îmbraci în dantele și catifele, dar un strop de glamour în vestimentație n-a omorât pe nimeni.

Shopping, nu jogging

Știu, ai multe de luat, multe de căutat, mult de umblat. Dar asta nu înseamnă că pleci la maraton sau că trebuie să te pregăteși ca pentru sala de fitness, sau mai rău, pentru o sesiune prelungită de alergat. Adidașii, hanoracul și pantalonii de trening sunt comozi, dar nu te reprezintă în totalitate. Nu ei sunt imaginea ta.

Relaxare și desfătare

În definitiv, orice ieșire din casă se poate transforma într-o plimbare plăcută. De tine depinde să legi în așa fel lucrurile încât să te simți mereu în hainele potrivite la locul potrivit. Secretul stă în echilibru. Iar echilibrul se învață după ce faci nenumărate greșeli.