Iată patru sfaturi de la Diana Marandiuc, trainer Naturys Romania, care îți spune cum să-ți îngrijești pielea de pe picioare în această perioadă.

Folosește creme de corp bogate în vitamina A și E

Folosește o crema de corp bogată în acizi grași, vitamina A și E, ulei de jojoba, ulei de avocado sau ulei de măsline bio. Aceste ingrediente fac minuni pentru pielea deshidratată, chiar și pentru pielea crăpată de pe călcâie.

Cum îți îngrijești pielea uscată de pe picioare: Înlocuiește băile lungi și fierbinți cu dușuri călduțe și scurte

În anotimpul rece îți place să te răsfeți cu băi fierbinți și lungi. Acest obicei nu este însă benefic pentru pielea corpului, deoarece compromite stratul lipidic al acesteia. Pentru a păstra umiditatea din țesut, sunt indicate dușurile scurte, cu apă călduță.

Nu uita să îți exfoliezi pielea!

Alege un produs care asigură o exfoliere omogenă și echilibrată. Recomand un exfoliant care să aibă în componență și uleiuri esențiale, care, pe lângă faptul că asigură o curățare a pielii în profunzime, oferă și hrănire țesutului.

Cum îți îngrijești pielea uscată de pe picioare: Alege un gel de duș cu uleiuri esențiale!

Alege un gel de duș îmbogățit cu uleiuri esențiale, care au la bază principii active, ce vor asigura hidratarea pielii pe parcursul procesului de curățare.

Foto: 123rf

Citește și – Cum scapi de cuperoză prin metode naturale

Măști de față cu struguri pe care le poți face acasă