Mai sensibilă decât pielea feței, pielea decolteului este cea care, neîngrijită corespunzător,îmbătrânește înainte de vreme. Ce înseamnă, de fapt, îngrijirea corespunzătoare?

– Exfolierea săptămânală este foarte importantă. Cu ajutorul unei soluții exfoliante lejere, aplică produsul, apoi curăță-l ușor cu apă caldă.

– Așa cum obișnuiești să te demachiezi în fiecare dimineață și seară, așa trebuie să ai grijă și de pielea gâtului și a decolteului. Aplică loțiunea demachiantă, apoi șterge cu o dischetă din bumbac, prin mișcări ascendente. La fel procedezi și în cazul cremei de zi și de seară.

– Poate nu îți vine să crezi, însă gimnastica facială și a gâtului este la fel de importantă ca ritualul de demachiere și exfoliere. Este important să stai cu spatele drept și, de câte ori ai ocazia, să ridici bărbia, astfel încât să întinzi pielea gâtului și a decolteului. De asemenea, pentru ca pielea să se păstreze netedă și fermă cât mai mult timp, este recomandat să nu oscilezi cu numărul de kilograme.

Sursa foto:123rf.com