Ținutelor uni, roșu purpuriu:

dansatoarele de flamenco vor căuta mereu ca rochia lor să nască în sufletul privitorilor sentimente profunde, pasiuni, emoții, prin mișcările tulburătoare, sunetul castanietelor și coloritul intens al volanelor care o împresoară în timp ce dansează. Roșul intens este culoarea care spune o poveste. Probabil că și tu ai poveștile tale, dar nu de spus la serviciu…

Alb imaculat virginal:

o să-ți spui că epoca stilourilor cu cerneală a trecut, nu te mai folosești de foaia de indigo să faci o copie, nu mai folosești nimic din ce altădată ne dădea bătăti de cap și pete  pe haine. Degeaba! Tot nu e ințelept să te îmbraci din cap până-n picioare în alb curat-serafic când te duci la birou. Ai observat că și ținuta doctorilor s-a schimbat?

Negru intens:

să fim serioase, toate purtăm negru… Cel puțin o dată la două zile, punem pantalonii negri cu bluza albă, fusta neagră cu topul cu printuri pe nuanțe turcoaz, sau rochia neagră până la genunchi. Partea bună e că alternăm negru în vestimentație… nu-l purtăm zilnic din cap până-n picioare timp de trei săptămâni. Riști să trezești compasiuni, să induci în eroare colegii sau să-i dai un mesaj clar șefului prin care-i spui: nu-mi place acest loc de muncă!!!

Printuri colorate cu desene animate:

locul tău de muncă e la Dinseyland? La Grădina Zoologică unde trebuie să amuzi copiii? Lucrezi la circ pe post de clovn? În acest caz te felicităm! Viața ta e un carusel minunat de basme, personaje animate și râsete de copii.

 

Copyright: victor4 / 123RF Stock Photo