Culoarea anului 2017 este o nunață crudă și proaspătă de verde. Ceea ce ne duce cu gândul la natură, renaștere, prospețime și echilibru.

Culoarea anului 2017 este culoarea abundenței și a prosperității, nu e întâmplător că unii bani au această culoare. Vestimentația noastră trebuie să conțină cel puțin o piesă verde, iar accesoriile în această nuanță sunt un must have pentru anul viitor.

Ce să porți în nuanțe verde crud, culoarea anului 2017

Mantou, cardigan, helancă în sezonul rece. Fii rezervată în ceea ce privește fularul, căciula și mănușile. O geantă verde este foarte chic, dar cizmele, botinele sunt mai elegante dacă rămâi pe varianta clasică a culorilor sobre.
Rochii cu printuri verzi, topuri și fuste în sezonul cald. Fii rezervată cu o ținută toată verde. Oricât echilibru spun specialiștii că aduce această culoare, tot ce e prea mult depășește intenția bună de la care ai pornit.
O piesă nemuritoare în culoarea verde: o pashmina din amestec de lână și cashmir.
Bijuteriile verzi sunt exclusiviste, princiare, deosebite. Se potrivesc cu orice nuanță de ochi. Smaraldul este piatra cea mai potrivită, despre ea se spune că te ajută să învingi frica, îmbunătățește memoria și aduce sentimente de preaplin și bucurie.
Colier, Etic;
colier-verde-49-99-ron
Pret- 49,99 lei
botine-verzi-dama-4248

Copyright: inarik / 123RF Stock Photo