E vremea culorilor solare, a naturii și a elementelor primordiale. Negrul și maroul vor intra un pic în hibernare (până la următoarea petrecere când vom alege, bine-nțeles, Micuța Rochie Neagră!!), așa că haideți să ne răsfățăm în nuanțe calde de pastel.
Fusta până mai jos de genunchi este obligatorie, nu pentru că ne avantajează și ne alungesc gambele, ci pentru că este în mare vogă anul acesta. De fapt, fusta scurtă a ajuns un fel de Cenușăreasa a stilului. O îndrăgim, ne place, o avem în garderobă, dar nu ne vine s-o mai scoatem în lume… cam așa e cu această fustă.

 Ce porți azi… iată întrebarea

Dacă temperatura ne lasă-n pace să ne alegem hainele după pofta inimii, o bluză lejeră cu aplicații din dantelă sau volane în zona pieptului și a bustului este cea mai potrivită alegere. O putem asorta cu blugi sau cu pantalonii preferați. Nu uita că primăvara se poartă gențile noi, frumoase, modele deosebite, în culori speciale. Deci uită de papornița neagră, mare și fără formă.

Alege culorile vii

Cu cât alegi să te îmbraci în culori vibrante, cu atât ziua îți va fi mai veselă. Așa spune un proverb dintr-o țară îndepărtată. Împrietenește-te cu culorile. Poartă-le în suflet și pe haine. Alege genți și pantofi în culori primăvăratice. Nu uita să te dai cu blush roz în obraji. Nu-ți picta unghiile, dar alege nuanțe pastel de nude-uri rozalii.

 

 

 

 

Foto:

Fusta H&M;
Cămașă, H&M
Panofi, Matar
Geantă, poseta.ro