Ce-ţi place ţie?

Cel mai probabil ai deja preferinţe în materie de modă, creatori sau culori. Dacă vrei să adaugi o amprentă personală garderobei tale învaţă, în primul rând, să renunţi la toate piesele din dulap care nu te avantajează… oricât de mult îţi plac. Un stil bine conturat înseamnă haine bine alese. Dacă nu te simţi în largul tău pe tocuri înalte, renunţă la ele! Şi dacă tendinţele actuale nu sunt pe gustul tău, nu te obosi să-ţi achiziţionezi haine care nu te reprezintă. Stilul personal se traduce prin originalitate, iar asta înseamnă că eşti liberă să alegi şi să iei propriile decizii vestimentare pe care trebuie să ţi le asumi prin atitudinea potrivită.

Tipsuri de urmat

Mixează piesele vintage cu ţinute moderne, nu te “îngropa” în veşnicul negru, poartă perle la baza gâtului, surprinde prin accesorii chic pe care le agăţi la bareta genţii. Stilul personal nu înseamnă să ieşi în evidenţă prin orice mijloc ai la îndemână. Înseamnă să creezi din propria garderobă o adevărată carte de vizită. Ai nevoie de curaj, inventivitate şi imaginaţie. Îţi place în mod deosebit o culoare dintr-un spectru vibrant? Include-o în aproape toate ţinutele tale. Va deveni în timp relativ scurt o tuşă personală de stil.

Branduri, firme, etichete

Stilul personal înseamnă să nu te uniformizezi. Să-ţi alegi hainele independent de ce se poartă şi ce vezi pe stradă. Marile magazine, din păcate, nu sunt un îndreptar pentru crearea unui stil propriu, ci mai degrabă de acolo poţi lua inspiraţie în crearea unor ţinute speciale. Cel mai bun indicator, dacă vrei să te îmbraci deosebit, este să urmăreşti vitrinele brandurilor preferate şi să cauţi corespondenţe în magazinele vintage, să ţi le creezi singură printr-o bună colaborare cu o croitoreasă talentată sau să cauţi piese vestimentare cu etichete mai puţin pretenţioase pe care să le modifici după o viziune proprie.

Sursa foto:123rf.com