„În acest sezon ne jucăm cu culorile primare”

„La finalul anului 2018, se poartă culorile foarte «lucrate», infuziile, umbrele calde, filtre de culoare, care să îmblânzească trecerile dintre nuanțe. În acest sezon ne jucăm cu culorile primare precum roșul și albastrul închis, în care adăugăm puțin negru, pentru a schimba nuanțele și pentru a crea culori puternice, profunde, personalizate”, spune stilistul.

Roșul revine în forță la finalul acestui an

Care este culoarea vedeta din acestui sezon? „Roșul revine în forță! Este pus mai bine în valoare pe un păr mediu spre lung, ușor ondulat, cu zone ușor predecolorate”, adaugă Antoaneta Stoican.

Citește și –  Care este tunsoarea potrivită în funcție de forma feței?

Combinații de șaten închis și blond

„În zona de marouri avem combinații între șaten închis cu blond mediu și deschis, atât în zona caldă, cât și cea rece. Iar cele închise precum șatenul combinat cu albastru, gri petrol, olive, se regăsesc, de asemenea, în paleta de culori preferate în acest sezon.”

Coafuri toamna 2018 – Poți încerca și variante de gri

„Griul nu dispare. Însă nu îl mai punem pe un păr lung și gros. În 2018 e minimalist. Îl regăsim pe păr scurt și foarte scurt sau pus în combinații de mai multe nuanțe”, încheie Antoaneta Stoican.

Foto: 123rf

Citește și – Ce machiaje se poartă în toamna 2018