1. Cizme la modă- Cizmele peste genunchi

 

cizme-la-moda

Cizme Poema

Extrem de senzuale, acest model flatează silueta, o alungește și scoate în evidență coapsele și torsul. Sunt comode, ușor de purtat și se potrivesc atât la pantaloni gen colant sau jeans mulat, cât și la rochiile tricotate de iarnă.

2. Botine până la gleznă

2-enzo-bertini
Botine Enzo Bertini
Cu toc de 10 centimetri sau mai mic, aceste botine sunt accesoriul perfect pentru doamnele care pun accent pe fiecare detaliu. Tocul poate fi bloc, gros, sau subțire după modelul anilor 80, rezultatul va fi același: ultra-modern și ultra-sofisticat.

3. Ghete military

Asociem acest model cu nemuritoarele balade rock din prima noastră tinerețe. Ceea ce e minunat. Pentru că nimic nu este mai potrivit pentru o femeie modernă decât să-și arate experiența, înțelepciunea și asumarea propriului stil. Felicitări! Tu știi foarte bine cum se poartă aceste încălțări…

4.Ghete urbane

4-benvenuti

Ghete Benvenuti

 
O reinterpretare modernă și feminină a bocancilor, cu inserții, fie din alte materiale, fie din bucăți textile, aceste ghete se potrivesc femeilor cu o viață activă și trepidantă. Se pot purta și cu fustă dacă se respectă regula ciorapilor groși mați, negri.
5. Botine lady-like
5-deichmann
Ghete Deichmann
Extrem de feminine, cu un aer vintage, acest model se potrivește doamnelor cu picioare lungi și subțiri, cu o înălțime peste medie. Celor minione le scurtează picioarele și silueta. Sunt delicate și creează un efect garantat cu o jachetă croită după modelul anilor 50.