Batonul de ciocolată, numit Esthechoc, are 7.5 grame și este bogat în antioxidanți, în special astaxantină, care stimulează circulația sangvină, ceea ce previne sau ameliorează ridurile, liniile fine și lăsarea pielii, tenul devenind neted și ferm, ca în tinerețe.  

Cât costă ciocolata antiîmbătrânire

Inventatorii susțin că ciocolata cu pricina poate schimba radical pielea unei persoane trecute de vârsta de 50 de ani, reîntinerind-o cu aproape 20 de ani. Cercetarea sugerează că după 4 săptămâni în care au mâncat zilnic ciocolata antiîmbătrânire, participantele au prezentat niveluri mai scăzute de inflamație în corp și o creștere a circulației sangvine către țesuturi.

Esthechoc are doar 38 de calorii și este indicată și persoanelor diabetice, dar, din păcate, ciocolata probabil nu va putea fi cumpărată de la orice magazin, ci numai pe bază de comandă specială și în cantități suficiente pentru 3 săptămâni.

O ciocolată-minune care șterge anii de pe chip costă aproximativ 40 de lire sterline bucata, o sumă deloc mică, dar care va fi un fleac pentru cei care vor să își mențină tinerețea cu orice preț.

Sursa foto: 123rf.com