Carmen Brumă a dezvăluit 5 reguli de aur prin care poți scăpa de celulită. Și asta fără sport sau dietă, ci doar cu niște mici ajustări, deloc greu de pus în practică.

Carmen Brumă a pus în discuție, pe rețelele de socializare, un subiect extrem de fierbinte în rândul femeilor: cum poți scăpa de celulită. Chiar dacă pare că această problemă va rămâne acolo pe viață, celebrul nutriționist și antrenor de fitness spune că există mai multe modalități prin care ea se poate diminua și chiar îndepărta complet.

„Încep cu o veste bună care să ne elibereze de „povara” eliminării celulitei. TOATE FEMEILE AU CELULITĂ (la un moment dat pe parcursul vieții, statisticile spun peste 90% dintre femei)!
Construcția noastră, profilul hormonal, structura țesutului conjunctiv ne predispun la această „imperfecțiune” a pielii.

Sigur că sunt și alte cauze (alimentație dezechilibrată, fumat, sedentarism, constipație, predispoziție genetică etc.) care conduc la apariția ei și, în funcție de acestea, celulita este mai mult sau mai puțin vizibilă.”, spune Carmen Brumă pe rețelele de socializare.

Cinci reguli pentru a scăpa de celulită

După cum era de așteptat, în topul obiceiurilor pe care trebuie să le adopți este un stil de viață cât mai sănătos. În acest sens, Carmen Brumă își îndeamnă prietenele virtuale să se abțină cât mai mult de la zahăr, băuturi alcoolice și grăsimi hidrogenate (rele), pentru că toate acestea pot face ca celulita să fie și mai vizibilă.

„Un scop realist este reducerea ei, nu eliminarea și, din experiență mea, ajută următoarele:

1. Eliminarea (reducerea) zahărului, fumatului, alcoolului, grăsimilor hidrogenate
2. Consumă constant alimente cu OMEGA 3 , legume crude de diverse culori și bea suficientă apă
3. Antrenamente care să combine exerciții cu greutăți în circuite pe diverse grade de intensitate, exerciții cardio de tip hiit, care pot fi eficiente în schimbarea compoziției corporale.
4. Suplimente gen colagen, acid hialuronic, OMEGA 3, superoxid dismutaza, astaxantina, MSM
5. Creme diverse și tratamente dermato cosmetice. Din experiența mea, rezultate bune se obțin cu creme care conțin cofeină, alge marine, iederă și tratamente cu radiofrecvență și biostimulare electrică.”, a continuat Carmen Brumă.

carmen-bruma-nu-are-pic-de-celulitaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

Kiwi poate combate celulita

Mai mult, există și anumite alimente „minune” care pot ajuta la îndepărtarea celulitei și, spre surprinderea tuturor, kiwi face parte din această listă, având mai multe beneficii pentru sănătate.

„Există mai multe alimente, nu o elimină de tot, dar ne ajută să combatem celulita. Toate acestea cu un stil de viață sănătos. Asta nu înseamnă cu unele alimente ne feresc de chinul de a merge la sală, de a bea apă și așa mai departe.

Kiwi este un aliment foarte sănătos, este foarte util în combaterea celulitei. Undeva la minimum 3-4 kiwi pe zi. Are o cantitate foarte crescută de vitamina C, are magneziu, potasiu, dar ceea ce îl face un aliment prețios sunt polizaharidele pe care le conține și s-a dovedit științific că au un impact mare în ceea ce privește încurajarea organismului de a produce colagen, care este important pentru a preveni celulita și pentru un ten sănătos.”, a explicat nutriționistul Mario Popescu, la un moment dat, în cadrul emisiunii Vorbește lumea.

Vezi și Carmen Brumă, despre salata care te scapă de vergeturi. „Ajută să ai pielea hidratată, strălucitoare, dar ajută și la producția de colagen și elastină” dar și Așa se gătesc pastele dacă nu vrei să te îngrași! Carmen Brumă: ”Cu cât fierb mai mult alimentele care au amidon…”

Citește și:

Jean Paler, externat din spital! Care este starea sa de sănătate și ce spune despre spitalele de la noi, după ce a fost plimbat prin 4

Elena Udrea, eliberată din penitenciar pentru trei ore, de ziua fiicei ei. Unde s-au văzut și cum a fost revederea: „Multe lacrimi”