Înainte de a ajunge la salon, e important să iți faci o idee despre tendințele acestui an. Tocmai de aceea, stiliștii ne vor spune care sunt cele mai populare coafuri și culori de păr în 2021. Află și ce coafuri ar trebui să eviți dacă vrei să rămâi în trend.

Coafuri și culori de păr în 2021 pe care trebuie să le porți

„Anul acesta este obligatoriu să ieșim mai mult in evidență. Să optăm pentru coafuri mai îndrăznețe care să ne scoată din zona de confort.

Se vor purta tunsorile naturale, lejere, cât și pixie; tunsori care se pot stiliza ușor în general, precum boburile alungite sau bobul francez, coafurile stratificate cu un plus de volum și bretonul cortină.”, spune Ramona, hairstilist.

Citește și: Nuanțe de manichiură la modă

Coafuri și culori de păr în 2021: Tunsori cuminți, culori îndrăznețe

Chiar dacă anul acesta părul se va coafa extrem de lejer și nu avem nevoie de multe artificii pentru un look fabulos, culorile sunt cele care ne vor scoate din anonimat. 

„O simplă culoare de păr poate schimba complet modul în care ești percepută de către cei din jur și chiar felul în care te simți.

Și pentru că se poartă nuanțele îndrăznețe, le putem crea într-o variantă 3D, precum un albastru puternic, de culoarea păunului, sau roz, precum bomboanele pentru copii.

Nuanțe la fel de în trend sunt și roșul aprins ca focul, dar și unele mai cuminți precum blondul perlat, în nuanța nisipului sau a caramelului, puse în evidență prin tehnici speciale de vopsire cunoscute încă din anii trecuți precum ombre, highlights, balayage și shatush.”, spune Alexandra, hairstylist.

Citește și: Stiliștii recomandă tunsorile bob și pixie

Trendurile din acest an versus cele din anii trecuți

Față de trendurile anterioare, anul acesta este unul mai ponderat. 

„Tunsorile vor fi în mod obligatoriu simple, clasice și lejere, dar cu un impact vizibil asupra celei care o poartă. Nu vom mai purta breton drept sau voluminos, bucle mărunte sau bine definite și nici șuvițe de la rădăcină. „, declară Aliona, hairstylist.

Citește și: Ce efecte bune are schimbarea culorii părului!

Există și coafuri nemuritoare

Chiar dacă trendurile în hairstyling se schimbă în fiecare an, și vrei să știi care sunt cele mai populare coafuri în 2021, există și coafuri care vor rămâne mereu în trend.

„Buclele și împletiturile sunt nemuritoare. Fie că sunt lejere sau mai elaborate, inserate într-o coafură de ocazie, ori într-un styling de zi cu zi, acestea se potrivesc oricui și au fost întotdeauna îndrăgite și cerute atât de publicul tânăr, cât și de doamnele mai în etate. În plus, sunt extrem de feminine și dau un plus de valoare oricărui tip de păr”, declară Cati, hairstylist.

Sursa foto: 123rf.com, El Studio