Citește și: Ramona Bădescu îți dezvăluie secretele ei de frumusețe

Katie Holmes folosește mucusul de la melci

Oricât de scârbos ar suna, actrița Katie Holmes susține că-și păstrează pielea catifelată cu ajutorul masajului cu mucusul lăsat de melci. Aceasta apelează la un fermier care colectează lichidul gelatinos special pentru divă. Apoi, ea este masată de fizioterapeutul personal pe întregul corp.

Catherine Zeta JonesSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

Angelina Jolie mănâncă greieri pentru un ten catifelat

în rumă câteva luni, actrița Angelina Jolie își învăța copiii să gătească diverse insecte și să le mănânce. Ei bine, biograful vedetei a devzăluit recent că Angelina mănâncă insecte de ceva vreme, după ce a aflat cât de bune sunt pentru a-și păstra tenul perfect. Ea a fost sfătuită să consume săptămânal 300 de grame de greieri. În cazul în care nu are de unde să-și asigure stocul de insecte, vedeta comandă de pe un site special, batoane proteice din greieri.

Catherine Zeta Jones își tratează părul cu bere

Părul negru strălucitor e unul dintre atuurile superbei actrițe Catherine Zeta Jones, soția legendarului Mchael Douglas. Ea a adoptat tratamentul săptămânal la sfatul unui celebru stilist din New York, Oscar Blondi. Acesta a explicat că alcoolul- nu prea mult- din bere îndepărtează orice impuritate de pe firul de păr și de pe scalp, redându-i strălucirea. Complexul de vitamina B din bere regenerează și hrănește podoaba capilară.

Victoria Beckham și Eva Longoria se folosesc de…oi

Soția fotbalistului David Beckham, Victoria, precum și actrița Eva Longoria au descoperit și ele secretul tenului impecabil. Ca urmare, ele folosesc săptămânal o cremă făcută special pentru ele ce conține placentă de oaie. Se pare că proteina din placenta de ovină conține o cantitate uriașă de stimulenți care duc la creșterea colagenului din piele. Și faimosul producător muzical Simon Cowell a adoptat recent rețeta frumuseții de la cele două dive.

Citește și: