Odată cu schimbarea vremii, este important să ne schimbăm și rutina de îngrijire a pielii, oferindu-i încă de la începutul anotimpului tratamentele necesare menținerii sănătății și frumuseții.

Citește și: Terapiile complementare, în funcție de anotimpul în care te-ai născut

Cele mai bune terapii pentru toamnă. Reflexologie facială

Reflexologia facială este un proces profund de eliberare totală a tensiunii care este experimentată în sistemul nervos, prin atingeri blânde și extrem de delicate aplicate pe față, gât și cap. Musculatura de pe față și nervii cranieni ne oferă accesul la funcțiile interioare profunde din corp, care ne eliberează de tipare acumulate în ani de stres.

Armonizarea prin reflexologia facială dizolvă tensiunile din sistemul nostru nervos aducându-ți trupul și mintea într-o stare de relaxare și vitalitate. Pe masură ce tiparele interioare ale contracțiilor se dizolvă, fața primește un aspect proaspăt, o lumină specială, aducând stralucirea din interior spre exterior echilibrandu-te și emoțional.

Citește și: Uleiul esențial de tămâie are proprietăți anticancer. Ce beneficii mai are

Cele mai bune terapii pentru toamnă. Gomaj corporal cu păpădie

Ce poate fi mai relaxant decât un ritual care are la bază beneficiile unei singure flori? Păpădia are efecte miraculoase. Spre exemplu, ameliorează durerile osoase și musculare, ajută circulația sangvină și limfatică, are efect an-aging și ameliorează celulita.

Începe cu o demachiere și curățare a tenului urmată de un gomaj și masaj facial. Chipul vă este apoi răsfățat plin aplicarea unei măști relaxante cu păpădie. Continuă cu un gomaj corporal pentru o piele curată, catifelată, împachetare cu efect detoxifiant și de slăbire și un masaj nutritiv al întregului corp cu ulei de păpădie.

Cele mai bune terapii pentru toamnă. Masaj relaxant

Cum la început de toamnă, majoritatea persoanelor trec printr-un soi de melancolie din cauza întoarcerii la viața de zi cu zi, poți alege să prelungești un pic vacanța și să optezi pentru o escapadă relaxantă. Fă-ți un peeling delicios cu zahăr. Combină-l cu un masaj delicat cu pietre calde vulcanice pentru a relaxa corpul și mintea, astfel încât să te poți detașa de cotidian și de a te bucura de călătorie.

Citește și: Terapii alternative mai puțin cunoscute pe care le poți face acasă

Cele mai bune terapii pentru toamnă. Hidratează-ți tenul!

Factorii externi din timpul verii, precum razele puternice UV sau temperaturile ridicate, își pun amprenta asupra pielii, lăsând-o ternă și deshidratată. De aceea, la început de toamnă este esențial să îți faci un program complet de hidratare, atât pentru ten, cât și pentru corp. Ritualul de hidratare care conține un tratament facial cu oxigen hiperbaric având un efect de rejuvenare a tenului, apoi o mască de față special concepută pentru hidratare. Pentru corp, încearcă împachetările corporale sau capsula pentru cele mai bune rezultate. Așadar, acum, mintea, trupul și sufletul tău sunt pregătite pentru un nou capitol din acest an.

Sursa foto: 123rf.com