Bretonul este pentru femeile cu destul de mult timp liber

Dacă nu ai suficient timp la dispoziție dimineața ca să te coafezi și ești mereu pe fugă, renunță din start la ideea de a-ți face breon. Ai nevoie de timp pentru a-l aranja, altfel, vei fi supărată să vezi că nu arată așa cum ai visat.

Ce breton ți se potrivește?

Poți să te uiți la zeci de poze cu look-uri cu breton. Pentru a ști ce breton ți se potrivește și, mai ales, dacă ți se potrivește o astfel de tunsoare, ai nevoie de sfatul unui hair-stilist. Așadar, un sfat important: nu te gândi că poți tăia singură acasă. E posibil să greșești și, odată părul tăiat, nu mai ai cum să remediezi.

Citește și – Care este bretonul care ți se potrivește în funcție de forma feței?

Ce trebuie să știi înainte să-ți faci breton

Vei merge mai des la coafor

Dacă ești obișnuită să treci pe la coafor de două ori pe an să-ți tai vârfurile, în momentul în care vei avea breton, va trebui să o faci mult mai des, la două, maximum trei luni. Bretonul are nevoie de îngrijire mai atentă. Așadar, ia în calcul atât timpul suplimentar, cât și bugetul alocat întreținerii bretonului, care se va mări considerabil.

Dacă te plictisești repede…

Bretonul nu este pentru tine. E o hotărâre de durată. După ce ți-ai tăiat părul, ai nevoie de mai mult de jumătate de an să poți face altceva cu bretonul. Așa că dacă te plictisești și vrei să-ți schimbi tunsoarea o dată la două luni, nu lua în calcul posibilitatea să-ți faci breton.

Cât timp îți ia să-ți aranjezi bretonul?

Cum aranjezi bretonul și cît timp îți ia în fiecare dimineață? În materialul video de mai jos, poți urmări pașii prin care să faci ca bretonul să arate perfect.

O recomandare de final: dacă porți ochelari, trebuie să vezi dacă forma acestora se potrivește cu stilul de tunsoare pe care ai ales-o. Cel mai bine este să întrebi când mergi să te tunzi și, eventual, să poți face o probă înainte. Există saloane de coafură, unde poți găsi breton pe care să-l aplici să vezi cum ți-ar sta.

Foto: 123rf

Citește și – Coafuri care se poartă în această primăvară