Ce se poartă în 2017 – Dresuri cu model dantelat

Multe dintre noi nu suntem la prima întâlnire cu acest accesoriu, nu-i așa? Încă suspinăm după anii ’80 când făceam eforturi considerabile pentru ca aceste dresuri să ajungă și-n garderoba noastră. Tiparul înflorat al dresurilor ne duce cu gândul la arabescurile din decorul oriental cu detalii extrem de feminine și grațioase. Aceste dresuri (negre) se poartă cu ținute uni. O rochie dreaptă, simplă, cu croiala tip sac, un pic mai scurtă decât porți de obicei, este cea mai potrivită alegere pentru dresurile cu model.

Ce se poartă în 2017 – Dungi verticale

Ne-am familiarizat anul acesta cu deja celebrele cămăși-bluze cu dungi subțiri bleu-albastre. Se pare că aceste dungi se vor răspândi către toate articolele vestimentare în 2017, cuprinzând fără excepție de la sacouri, la rochii și salopete. Pentru că tot ne întrebam ce să facem să părem mai înalte și mai suple, iată că anul 2017 vine un pic de ajutor, punând aceste dungi în prim planul tendințelor în jurul cărora ne vom construi garderoba. Dungile verticale imprimă ținutelor un aer sobru, oficial, cu o predominantă tușă clasică.

Ce se poartă în 2017 – Rochia-cămașă

Mereu ne-a plăcut genul acest de rochie: nu e strâmtă, nu e scurtă, nu e prea largă, nici prea decoltată, nu e prea tinerească, dar nici vintage, este fix ceea ce ne trebuie. O cămașă comodă, cu buzunare (sau nu) în zona bustului, cu nasturi pe care să-i deschidem atât cât dorim să avem decolteul, accesorizată cu o curea sau fără, pe care o putem purta cu încălțăminte lejeră în fiecare anotimp. Este rochia ideală pentru femeia activă, mereu în mișcare pentru care ținutele de zi cu zi nu sunt un stres în plus în activitatea cotidiană.

 

Copyright: raskalash / 123RF Stock Photo