Tu te-ai gândit ce se mai poartă în toamna asta? Mie îmi place ce se poartă!

Dacă te întrebi ce se poartă în toamna asta vei afla că tricotajele din lână în culori uni şi texturi diferite sunt adevăratele vedete!

1.Un material natural, călduros şi durabil precum lâna nu trebuie să lipsească din garderoba ta de toamnă-iarnă, fiind ideal pentru zilele răcoroase. În plus, fiind un material extrem de versatil, lâna poate fi purtată în numeroase combinaţii, de la jeans până la mătase. Este aproape imposibil să nu-ți fi achiziționat până acum un pulover din lână, piesa de rezistență pentru temperaturile geroase?!

2.Cele trei elemente cheie ale sezonului toamnă-iarnă 2016 sunt reprezentate de jeanşii super skinny cu talie înaltă, cei slim, dar şi de modelele cu tăietura dreaptă. Indiferent de modelul ales, perechile de jeans sunt investiţiile cele mai înţelepte din noul sezon.

Practici, confortabili şi uşor de asortat cu alte piese de îmbrăcăminte, jeanşii care se aşază perfect pe siluetă sunt un must have în garderobă.
3.Jacheta lungă este tot ceea ce avem nevoie pentru a încheia cu succes o ținută potrivită pentru perioada de tranziție, toamnă iarnă. Cel mai modern tipar este cel lung cu talie strânsă prin cordon.
Foto: Marks & Spencer