Dacă în această perioadă ești invitată să participi la o nuntă sau chiar la mai multe, trebuie să știi că, din punct de vedere vestimentar, există un dress code al participanților la ceremonie și petrecere. Presupunând că nu ești nașă ci doar o apropiată a mirilor, ținuta ta trebuie să fie în tendințele impuse de eveniment. Alegerea ta înseamnă respect pentru miri, pentru gravitatea și seriozitatea evenimentului.

Deci, ce nu trebuie să porți la o nuntă? La orice nuntă vei fi invitată sub nicio formă nu vei alege să porți o ținută în întregime, albă, ivoire, bej lăptos… Acestea sunt rezervate miresei.
Nu încerca să ieși atât de mult în evidență, nu uita că nu tu ești pionul principal al petrecerii.
Nu epata cu o rochie din cale afară de sofisticată dacă ești doar o simplă invitată.
Nu-ți arăta nurii prin transparențe inutile, nu ai de ce să porți trenă luuungă, iar goliciunea spatelui nu trebuie să înceapă de la prima vertebră a șirei.
Paietele și materialele încărcate cu broderii din pietre sau adaosuri de accesorii nu înseamnă neapărat un atribut al eleganței.
Dacă vrei cu adevărat să te simți bine și să te distrezi la nuntă, nu purta tocuri exagerat de mari. Sau poți lua cu tine o pereche de pantofi de rezervă….
Nu te stropi din cap până la tălpi cu pudră sclipicioasă. Nu ai nevoie de așa ceva…
Nu purta bijuterii ostentative.
Ținutele prea strâmte pe corp nu te vor avantaja. Noaptea corpul tinde să rețină lichidele, și nu uita că poate chiar vrei să guști din sărmăluțe…