La capitolul manichiură, surse de inspirație sunt suficiente. Însă dacă simți că ai abuzat de clasicul roșu, te poți orienta spre alte opțiuni, fiecare cu farmecul propriu.

Violetul este o culoare puternică, la limita dintre sobrietate și extravaganță. Sunt atât de multe nuanțe disponibile, de la liliacul-deschis, care transmite gingășie, sensibilitate, până la cea mai întunecată și vibrantă nuanță de violet, perfectă pentru pielea deschisă la culoare.

Orange este una dintre culorile pe care fiecare ar trebui să le încerce, măcar o dată în viață.
Este o culoare veselă, care transmite optimism și o stare de bine molipsitoare, indiferent de nuanța pe care o vei alege: pastelată, cu irizații sau poate un orange roșiatic ca un apus de soare, vara.

Nude Este tendința ultimilor ani, aceea de a da unghiilor o culoare naturală, fără însă a te
rezuma la un simplu lac de unghii. Culorile nude sunt aproape de culoarea pielii, tocmai de aceea este foarte important ca oja să fie aplicată impecabil. Manichiura nude este una ireproșabilă, potrivită atât pentru zi, cât și pentru seri elegante. Dacă vrei o variantă sigură de manichiură, care să nu-ți pună probleme de asortare, alegerea ta trebuie să fie nude.

Pasteluri
Rozul nu este culoarea fetițelor, ci a feminității. Tocmai de aceea, când optezi pentru o manichiură ultra-feminină, orientează-te către nuanțele de roz pastel, pentru a-ți îndulci ținuta. Vrei să iasă cât mai bine în evidență? Alege oja roz intens!

Copyright: reamonn / 123RF Stock Photo