Rochia petrecută
shutterstock_268564268
Este un model de rochie care a făcut istorie. Se poate purta în orice moment al zilei, se poate asorta fără bătăi de cap, se potrivește celor mai multe siluete. Avantajează corpul femeii, scoate în evidență curbele senzuale ale trupului și decupează cea mai reușită imagine a decolteului. Rochia petrecută, sau parte-peste-parte, poate fi prevăzută cu cordon sau curea, pliuri laterale în locul de îmbinare a materialului, buzunare sau cute. Cel mai potrivit material pentru această rochie feminină de vară este jerseul datorită elasticității țesăturii.

Topul cu bretele subțiri
shutterstock_77497999
Este simplu și rafinat, acest top cu bretele subțiri se potrivește perfect cu majoritatea pieselor din garderoba de primăvară-vară. Poți opta pentru un model simplu într-o culoare închisă, bleumarin sau negru, sau poți alege un model mai sofisticat cu un mic adaos de dantelă în zona bustului. Bretelele subțiri oferă o notă specială întregii ținute și poate fi piesa ideală pentru un sacou cambrat pe talie sau pentru un cardigan din material pufos. Acest top, datorită simplității croielii, poate fi accesorizat cu diferite lanțuri și coliere de diferite mărimi. Nu-l ocoli nici în acestă vară!

Pantofii sau sandalele nude
shutterstock_255547993
Sunt cea mai bună alegere la capitolul încălțăminte! Discreți, ușor de asortat, eleganți dar totuși accesibili, pantofii nude au capacitatea de a scoate în evidență cele mai frumoase atuuri din ținutele tale. Modelul ideal este cel peep toe, cu vârful decupat, prin care se întrezărește discret unghia degetului mare. Cea mai potrivită alăturare a pantofilor nude este cea cu rochii sau fuste diafane de vară, în culori pastelate, florale.

FashionStock.com / Shutterstock.com