1. Fusta amplă-cloș
    Este, fără îndoială, cel mai versatil model dintre toate. Anul acesta se poartă lungimea midi, un pic mai jos de genunchi, și dacă vrei să dai o notă originală fustei cloș ample poți încerca să-i adaugi pe dedesubt o dublură din tafta groasă pentru un efect vizual demn de eleganța unică a anilor 50. Pentru că betelia fustei este lată, talia va fi marcată și va atrage toate privirile. Iată de ce bluza, cardiganul sau topul care însoțește această fustă trebuie să nu depășească zona taliei. Silueta va fi armonioasă dacă purtați pantofi stiletto, adică acei pantofi cu vârful ușor ascuțit și tocul înalt și subțire.

2. Fusta conică – creion
Acest model nu se va demoda niciodată! Lungimea ei s-a mai schimbat de-a lungul anilor și a variat între deasupra și peste genunchi, dar croiala a rămas aceeași. Fusta conică are darul extraordinar de a pune în valoare feminitatea trupului și, cel mai important, ea alungește silueta datorită croielii simple, clasice și nesofisticate. Cea mai reușită combinație a fustei creion este aceea cu sacou sau cămașă vaporoasă iar culoarea neagră este prima alegere care ne vine în minte. Dacă îți dorești un plus de originalitate poți alege o fustă cu șliț lateral sau în față pe picior.

3. Fusta plisată
În ultimii ani a fost nelipsită din colecțiile tuturor caselor de modă, interpretată în diverse moduri și confecționată din cele mai diverse țesături: de la stofă și vâscoză până la voal și mătase. Rezultatul este spectaculos. Fusta plisată are atitudine și personalitate și se încadrează în categoria hainelor elegante. Lungimea fustei plisate poate fi chiar și până în pământ dacă pliurile sunt dintr-un material diafan și vaporos. Se poartă cu bluze simple, cambrate în zona taliei, din materiale ușoare cu o tușă elegantă. Din fericire la fusta plisată poți purta balerini sau pantofi cu toc jos respectând criteriul eleganței la care aceasta excelează.

Copyright: janifest / 123RF Stock Photo