Dacă în lunile de vară erai atrasă de culorile tari, vesele sau pastelate, îndreaptă-ți încet-încet atenția spre nuanțele misterioase, tomnatice, inspirate din schimbările cromatice ale naturii.
Burgundy. Atât de intensă precum vinul care îi poartă numele, această nuanță este alegerea femeilor puternice. Transmite eleganță și rafinament, tocmai de aceea îți recomand să nu o păstrezi doar pentru momentele speciale din viața ta.
Ai spus negru? Da! Se numără printre preferatele tuturor brandurilor importante. Cu pigmenți strălucitori sau 100% mat, acest lac de unghii cu siguranță va da personalitate oricărei combinații vestimentare pe care o alegi.
Clasicul roșu. Pur și simplu, nu dai greș cu roșu. Partea dificilă este însă să alegi acea nuanță care îți place și ți se potrivește, pentru că, te avertizez, sunt foarte multe variante la dispoziție.
Manichiură nude? Aplică pe unghii câteva accesorii strălucitoare și vei avea parte nu doar de o manichiură veselă, ci și de o stare de spirit mai bună. Garantat!
Metalic? Albastru, verde, arămiu, ce să mai!, toate culorile, în variantele lor metalice, arată excelent, mai ales în contrast cu un machiaj ”cuminte”.

 

Sursă foto: 123rf.com