Rochia ta de mireasă nu trebuie să fie ca-n pozele cu modele profesioniste și shootinguri cu zeci de oameni în spatele camerelor.

Cu cât rochia este mai sofisticată cu atât stresul tău va fi mai mare. Cu cât crinolina este mai umflată și mai bogată, cu atât disconfortul tău va fi mai vizibil, cu cât corsetul va fi mai strâns pentru talia de viespe pe care ți-o dorești, cu atât organele tale interne vor avea de suferit, lucru care se va oglindi pe fața ta… Deci ce alegi? O rochie din reviste aspiraționale sau o rochie în care să plutești de fericire?
Vrei să fii înaltă, subțire și filiformă? Tocurile nu fac casă bună cu statul în picioare, cu dansul și cu plimbatul printre mese toată noaptea. Încalță-te cu cele mai comode sandale. Ia-ți încă o pereche de schimb. Vor fi câteva persoane care, fie te vor călca, fie nu te vor mai lăsa să pleci de la sârbe și hore.
Decoltată? Fără bretele? Treaba ta! Gândește-te cum vei proceda când gravitația își va spune la un moment dat cuvântul. Vei sta toată noaptea să tragi de rochie în sus.
Alege să te simți bine. E mai important lucrul acesta decât poza impecabilă care ascunde o grimasă de durere, stres și oboseală…

 

Copyright: yeko / 123RF Stock Photo