Culorile toamnei ne fascinează. Parcă sunt mereu altele, mereu schimbate, parcă an de an apar nuanțe noi, sclipiri arămii și fascinante tonuri ruginii. Întreaga toamna este o poveste în culori. Și dac-am putea să aducem aceste culori la noi în garderobă am fi cele mai fericite femei din lume. Deși… nu e așa de greu.
Trebuie să înveți să faci combinații istețe, să suprapui culori și straturi, să te învălui în fumuriul burgundiu al mustului proaspăt strors din boabele pline de tanin ale viei. Acum este momentul să-i oferim culorii Marsala, culoarea anului, locul cuvenit printre hainele noastre. Achiziționează-ți câteva piese statement, emblematice pentru toamnă: un pardesiu în culoarea preferată din acest anotimp, o pereche de botine maronii, eșarfă bej-închis și un cardigan în culoarea vedetă a sezonului: arămiu-ruginit. Acestea sunt haine care, indiferent de model, le vei purta și la anul fix pe vremea aceasta…..
Nu investi în haine pastelate în această perioadă. Mergi pe tonurile inspirate din culorile pământului. Vernilul, magenta, rozul prăfuit, galbenul sunt culori care nu-și vor găsi locul în peisaj și vei întâmpina greutăți atunci când vei fi pusă în situația de a le asorta și combina.

Sursa foto: 123rf.com