Un adevărat spectacol pentru mânile noastre a fost creat de artizanii bijutieri care au imaginat și au pus în aplicare noi găselnițe întru înfrumusețarea celor zece degete de la mâini. Inelele pentru falange sunt micuțe, se opresc fix la jumătatea falangelor, la întretăierea ligamentelor pentru fiecare deget în parte. Inele pentru falange. Nu, nu e nicio problemă dacă nu ai răspuns prezent la apelul fashioniștilor de a purta aceste bijuterii. Nu e un musai să porți inele la jumătatea degetului. Este, mai degrabă, apanajul tineretului licean.
Cu toate acestea, personajele din desenele animate ne fascinează indiferent de vârstă și ne uităm cu încântare la orice nouă producție de basm, cu personaje rupte parcă din vise, cu rochii mirifice, cosițe mătăsoase și mlădioase, lungi până după coapse. Părul vopsit în culorile de bază ale desenului animat Frozen a devenit de-a drepul viral printre femeile cochete și moderne. Este bizar, fără să fie neapărat urât un păr într-o vibrantă culoare de verde-albăstrui. Dar, categoric, nu e un musai. E frumos de privit, nu tocmai de urmat.
Am observat cu toții, ajutați fiind de vitrinele marilor magazine, că pantalonul evazat e din nou la putere. Dar, dacă înălțimea nu te avantajează, nu e musai să-ți achiziționezi și tu o pereche. Acest model scurtează teribil picioarele și nu cred că îți dorești una ca asta. Nu-i așa?

Credit foto:Thinkstock