Anul acesta se poartă din nou rucsacul. Acest lucru ne obligă să ne adaptăm ținutele după accesoriile din trend. Vestea bună este că rucsacul modern nu are nimic din amprenta greoaie și masculină pe care o știam din anii precedenți. Deci…ce culori alegem pentru geanta sport?

Ce culori alegem pentru geanta sport- Rucsacul în culori pastel

Ținutele casual-chic la care se potrivește rucsacul trebuie să fie în ton cu sezonul. În plus, să uităm că se poartă cămășile fluide, lejere, detaliile din volane încrețite și pantalonii largi, voluminoși, cât mai colorați.
Culoarea este accentul primordial al anului 2017. Dacă anul trecut ne scăldam în culori incerte, dacă acum doi ani, cărămiziul Marsala nu și-a găsit adepte în România, ei bine, iată că 2017 vine cu o explozie de culoare așa cum nimeni nu s-ar f gândit. De la pasteluri virginale, la culori fluorescente, de la nuanțe vibrante la printuri sălbatice, toate accesorizate pe măsură.
Ce culori alegem pentru geanta sport?
Rucsacul chic este colorat sau metalizat, în irizații argintii sau aurii. Nu trebuie să fie foarte mare. S-au dus vremurile când căram agende și pixuri și foi și…de toate.
Acum viața noastră s-a simplificat, iar noi trebuie să ne adaptăm la toate aceste schimbări.
Și dacă te-ai obișnuit să porți accesorii închise la culoare, cel mai probabil, negru sau maro, ar fi bine să ieși din zona ta confort și să dai drumul imaginației să zburde. Moda de anul acesta îți permite să te joci cum vrei cu culorile.
Si dacă tot vorbim despre culori…uite aici cum se alege culoare fondului de ten!

 

Copyright: belart84 / 123RF Stock Photo