Pielea decolteului și a pieptului are nevoie de o îngrijire specială. În absența acesteia, pielea își pierde din elasticitate, se ridează, pe scurt, îmbătrânește înainte de vreme. Diana Marandiuc, trainer Naturys Romania, explică importanța formării unui ritual zilnic de îngrijire a pielii din zona decolteului și a sânilor: „cel mai important lucru când vine vorba de îngrijirea sânilor este să aplicăm, o dată pe săptămână, un gomaj delicat. Multe femei uită sau evită intenționat să aplice produse cosmetice pe sâni deoarece cred că zona este una vulnerabilă. Acest lucru este însă greșit.

Un exfoliant delicat aplicat prin auto-masaj va face ca pielea să respire și va îmbunătăți circulația sângelui în această zonă, care are de suferit și din cauza purtării de lenjerie.” După gomaj, aplică o cremă hidratantă sau creată special pentru a oferi fermitate bustului și completează acest gest cu câteva mișcări de masaj, în sensul acelor de ceasornic.
”Aceste mișcări vor îmbunătăți circulația sanguină, vor ajuta la drenajul limfatic și vor menține pielea sânilor sănătoasă și frumoasă”, explică specialista.

Copyright: bds / 123RF Stock Photo