Nu, nu este vorba de o melodie nouă ci de o haină pe care, obligatoriu, trebuie s-o avem în garderobă: cardiganul.
Din țesături groase, moi, pufoase, tricotat sau lucrat industrial, cardiganul este cea mai versatilă haină de toamnă. Cu alte cuvinte, se poate purta peste aproape orice și cu orice. Cel mai reușit model este cardiganul lung gen jachetuță, prevăzut cu revere și buzunare. Dacă ai chef într-o zi să arăți ultra chic, poartă cardiganul peste vestimentația aleasă de tine, dar accesorizează-l cu o centură lată pe care o strângi mai larg într-o parte, în dreptul șoldului. Nu ai o centură lată în dulap și nu-ți place să te strângi la nivelul mijlocului? Poți fi ultra-chic purtând o eșarfă într-o culoare complementară cu cardiganul, pe care o prinzi într-o camee la nivelul gâtului.

De ce să nu fie scurt

Ai grijă, un cardigan foarte scurt, care nu acoperă mijlocul, șoldurile, nu-și are rostul, el trebuie să țină de cald și să fie comod, nu e o piesă de vară pentru seri răcoroase.
Cea mai frumoasă culoare de toamnă este… însăși toamna. Inspiră-te din culorile pământului, mai ales din nuanțele bej, cafeniu, capuccino. Dar, dacă te încumeți să ai mai multe modele de cardigan în garderobă, nu uita de roșu, de combinația alb-negru, de fuchsia sau turcoaz.
cardigan-lanidor
Cardigan -Lanidor
cardigan-motivi
Cardigan- Motivi
cardigan-bsb
Cardigan- BSB
Foto mare:123RF.com