Festivalul de Film Cannes 2019 strânge laolaltă sute de vedete din lumea filmului, în așteptarea decernării premiilor de pe 25 mai.

Până atunci, ochii tuturor sunt ațintiți către coafuri elegante, machiaje sofisticate sau cât mai naturale și către ținutele care nu pot trece neobservate pe covorul roșu, la premierele producțiilor aflate în competiție.

Intră în galeria foto și vezi câteva coafuri și machiaje de la Cannes 2019 care ne-au plăcut.

Cannes 2019 – Bella HadidSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Bella Hadid

Părul prins în vârful capului, aparent neglijent, poate fi o lecție de eleganță desăvârșită. A demonstrat-o Bella Hadid la această ediție Cannes 2019.

Eva Herzigova

Fără o coafură extravagantă, doar cu părul drept, cu puțin volum, Eva Herzigova a strălucit pe covorul roșu. Accentul în machiaj a fost pus pe rujul roșu, în timp ce pentru ochi a ales farduri în nuanțe naturale.

Dita von Teese

Dita von Teese a ales rujul roșu, clasic, pentru una dintre aparițiile ei de la Cannes 2019. Combinat cu un machiaj cat-eye și cu o coafură elaborată, ea a reușit din nou să atragă atenția asupra ei și a look-ului său extravagant.

Elle Fanning

Elle Fanning este una dintre aparițiile mult comentate de la această ediție. A reușit să întoarcă privirile tuturor. Cu un machiaj natural, fresh, asortat cu o coafură cu împletituri și flori, actrița a fost aleasă una dintre frumusețile de la Cannes 2019.

Eva Longoria

Ochii puși în evidență cu eyeliner negru, ruj în nuanță naturală, părul cu onduleuri lejere, cunoscutele beach waves. Eva Longoria nu a trecut neobservată la Cannes 2019.

Helen  Mirren

La Cannes 2019, Helen Mirren a surprins pe toată lumea cu look-ul ei total schimbat. Actrița în vârstă de 73 de ani a apărut pe covorul roșu cu părul într-o nuanță piersică spre roz, demonstrând că rozul nu este doar pentru milenari. Cu siguranță i-a plăcut această culoare, deoarece a purtat-o și pe buze.

Julianne Moore

Cu un look natural, Julianne Moore a demonstrat că eleganța nu are vârstă. Actrița de 58 de ani a apărut la premiera filmului „Mizerabilii” cu o coafură cu părul ușor ondulat, cu volum și cărare pe o parte, în timp ce pentru buze a ales un ruj nude, care-i pune în evidență zâmbetul fermecător.

Marion Cotillard

Marion Cotillard se află și ea printre actrițele care au ales un machiaj minimal, în care buzele sunt evidențiate cu ruj roșu, iar ochii cu mascara. Un look care i se potrivește perfect.

Selena Gomez

Aflată pentru prima dată la Festivalul de Film de la Cannes, Selena Gomez a ales un  look ce amintește de filmele clasice de la Hollywood. Ruj roșu și eyeliner pentru debutul ei pe covorul roșu de la Cannes.

Foto: Hepta

Citește și: