Anul acesta vom avea câteva piese vestimentare în jurul cărora ne putem construi garderoba pentru birou, pentru plimbări, întâlniri sau pentru momentele frumoase din viața noastră. Aceasta este cămașa bleu-azur din bumbac.

Cum porți cămașa bleu-azur

Culoarea specială a cerului senin se potrivește oricui. Nu este deloc pretențioasă și îmbracă orice siluetă. Cea mai interesantă combinație care se poate face cu această cămașă bleu este cu pantalonii albi. Exceptând blugii, pantalonii albi scot în evidență azuriul, reflectă luminozitatea bleu-ului pastel și creează un echilibru optic care încântă ochiul. Desigur, blugii sunt prima alegere. Așa că dacă vrei să porți blugii cu ceva special și să creezi o ținută care să atragă privirile, încearcă o cămașă blue azur.
Singurul inconvenient este că, datorită bumbacului din țesătură, a culorii deschise și a mânecilor speciale (bufante, cu volănașe, cu croială deosebită) șansele să se șifoneze, să se murdărească după o singură purtare sunt destul de ridicate.

Cămașa bleu -azur nu se poartă pe sub sacou

Această cămașă nu se poartă pe sub sacou. Nu este o cămașă pentru un deux-pieces sau pentru costum. Este o piesă care trebuie să fie văzută, nu acoperită.
Iese mai mult în evidență dacă alegi să o porți cu pantaloni negri. Contrastul creat este apreciat.
Fiind o piesă casual nu cere mai multe accesorii decât e cazul. Este o piesă minimalistă datorită simplității ei. De aceea această cămașă azurie imprimă un aer romantic, șic, delicat.
camasa bleu azur
 h&m
 
 Mango
 zara