Nu ai fost nicicând vreo silfidă, ești o femeie activă, îți place să te îmbraci modern, iar stilul tău este casual șic. Și totuși, ce te nemulțumește? Brațele groase? Hai, nu este o problemă chiar atât de gravă!

Poți lupta cu acest mic și nesemnificativ neajuns pe două fronturi: îți cumperi două gantere de maximum trei kilograme și faci câte serii poți pe parcursul serialului tău preferat de seară, renunți la hainele din poliester, strâmte și mulate în zona umerilor, a coatelor, a brațelor.
Din fericire tendințele modei țin cu tine. Se poartă umerii largi și bufanți, se poartă volanele chiar și pe mâneci, nu se mai poartă țesăturile care se mulează perfect pe piele. Cel puțin o perioadă nu mai purta mâneca scurtă, ci adoptă extrem de senzualul model până la cot.

Schimbă-ți stilul vestimentar

În mod absolut firesc și natural, vine o vreme în viața oricărei femei când densitatea mușchilor și a pielii nu mai sunt un atu pe care să-l afișezi cu orice ocazie. Și dacă brațele tale te nemulțumesc trebuie să înveți să le maschezi prin trucuri vestimentare și să scoți în evidență punctele forte ale feminității. Poartă cămăși cu mâneci largi suflecate până la cot într-un stil modern nonconformist.

Uită de stilul provocator-cuceritor

Îți plac rochiile cu decolteu generos în zona umerilor, îți place modelul de top decupat în partea de sus? Renunță la ele. Cu cât afișezi mai multă piele în zona bustului cu atât atragi atenția asupra brațelor. Adoptă un stil clasic elegant, cu celebrul bolero deasupra pe care îl poți purta peste rochia ta preferată, chiar dacă e prevăzută c decolteul de care nu te poți despărți.

Copyright: nastia / 123RF Stock Photo