O bluziță scurtă care nu ajunge până în talie, boleroul este o piesă de mare efect pentru anumite ținute. Află cum și la ce se poartă acest extra-acoperământ pentru bust numit bolero!

Bolero la rochiile de seară

Nu este de preferat să ai un bolero la o rochie elegantă. Este obligatoriu! Te poți baza oricând pe această bucățică de material din diverse țesături (de cele mai multe ori, prețioase) purtând-o când e răcoare, când nu ești foarte pregătită să-ți expui decolteul, când rochia o cere, când vrei să adaugi un plus de stil unei ținute de cocktail. Un bolero din mătase sau satin se potrivește unei rochii din voal, diafane și vaporoase. Când rochia este din catifea poți încerca un bolero din țesătură pufoasă, gen angora, mohair.
Foto: Takko

Bolero la ținutele casual-șic

Acest etalon de casual șic este atât de vast și de general încât pe lângă blugi, amprenta stilului casual, putem adăuga aproape toate topurile și bluzele din garderobă. Ținuta casual devine șic atunci când adaugi un element inedit, exclusivist care să rupă cumințenia sau monotonia lejerității proverbiale. Boleroul ar putea fi acest element șic de care ai nevoie. Atenția, nu orice cardigan lărguț este un bolero. Condiția principală este să fie scurt până aproape de sâni și să aibă o croială fină și delicată.

Copyright: dasha11 / 123RF Stock Photo