Cui i se potrivesc cel mai bine blugii cu talie înaltă

– pentru o siluetă cu coapse proeminente și talie subțire, blugii cu talie înaltă sunt potriviți doar dacă nu sunt foarte mulați în partea de sus.
– dacă ești excesiv de slabă și filiformă, blugii cu talie înaltă nu te avantajează, ei îți vor accentua lipsa curbelor și vor atrage atenția asupra zonelor pe care, de regulă, vrei să le ascunzi.
– dacă ai o siluetă cu accente masculine, blugii cu talie înaltă sunt cea mai potrivită alegere. Purtați cu o curea, astfel încât să evidențiezi talia și să creezi impresia unor forme curbate, acești blugi îți oferă un plus de feminitate siluetei.
– dacă abdomenul nu este tonifiat acești blugi sunt salvarea numărul unu și cea mai importantă alegere vestimentară. De fapt, aceasta este condiția sine qua non atunci când alegi să porți blugi blugi cu talie joasă: să ai o talie subțire, fără inesteticele aripioare și categoric, fără colăcei în jurul taliei. Și cum, în această categorie intră cel mult fetele de liceu, ei bine, lor li se adresează blugii cu talie joasă…
– iubitoarele stilului office, care obișnuiesc să poarte cămăși clasice largi sau cambrate sunt primele în lista celor cărora li se adresează blugii cu talie înaltă.

 

Credit foto: Hepta / Juicy Images